Контактирајте не

Работно време:
Од Понеделник до Петок: 10:30 – 18:30

Е-пошта:
legal@avioclaim.com

Проверете дали имате право на компензација

Одете на https://avioclaim.com/calculator-mk/ и следете ги чекорите.