Одложен или откажан лет?

Проверете дали имате право на компензација во износ од 250 до 600 евра

Проверете го вашиот лет

Брзина и квалитет
Стотици задоволни клиенти
Ниска провизија
Нема ризик или трошок
Каков надомест добивате?
Во зависност од растојанието на летот:
€ 250

за лет до 1500 км

€ 400

за лет до 3500 км

€ 600

за лет над 3500 км

3 лесни чекори

Проверете дали имате можност за обесштетување

2
Ние подготвуваме барање во ваше име Ние подготвуваме барање во ваше име

Ние подготвуваме барање во ваше име

Ние ќе се погрижиме за сè.

3
Вие го добивате Вашето обесштетување Вие го добивате Вашето обесштетување

Вие го добивате Вашето обесштетување

Надоместокот се плаќа на сметката што ја наведовте.

Зошто луѓето нè бираат??

Само 24% провизија

Таксата кон нас е во висина на 24% со вклучен ДДВ само во случај на успешна наплата.

Нема ризик и трошоци

Ги сносиме сите трошоци поврзани со барањето за вашето обесштетување.

Брзина и удопство

Пополнувате краток и едноставен формулар за контакт, после што ние целосно се грижиме за случајот.

Со што можеме да ви помогнеме?
Направете побарување до 600
Одложен лет Одложен лет
Одложен лет
Летот е откажан Летот е откажан
Летот е откажан
Одбиен пристап до бордот Одбиен пристап до бордот
Одбиен пристап до бордот
Багаж изгубен Багаж изгубен
Багаж изгубен
Зошто Avioclaim?
Индивидуално побарување за обесштетување?
  • Мала веројатност за доброволно плаќање од страна на авиокомпанијата

  • Во повеќето случаи, авиокомпанијата го игнорира барањето за обесштетување кое е поднесено индивидуално

  • Недостаток на знаење за специфичните регулативи

  • Потребно е време и нерви

Avioclaim
  • Брзо и ефикасно

  • Голема веројатност за успех

  • Висока ефективност и искуство

  • Бесплатно проверување

  • Вие не ризикувате ништо

Изпратете ни запитване
Важно: Дури и ако ви е одбиено обесштетувањето или друг не успеал, ајде да провериме. Постојат бројни случаи во кои НЕ сме претвориле во ДА , а вашето право важи 3 години.