Евтини полети Лондон

Топ 3 авиокомпании предлагащи самолетни билети до Лондон на достъпни цени

Дата: 23.02.2019

Към днешна дата, Лондон – умело преплитащ светлото бъдеще и славното минало на Великобритания, представлява една от най-популярните туристически дестинации както в Европа, така и в света.

Градът е сред малкото дестинации в света, които могат както да ви върнат хиляди години назад, така и да ви позволят да се запознаете с най-модерните иновации и технологии на модерното общество.

Също така, Лондон предлага богата колекция от нощни клубове, барове и ресторанти, от които гостите на града могат да избират. Редно е да споменем и красивите паркове и зелени площи – идеалното бягство от забързаната градска джунгла.

Ако и вие планирате да посетите британската столица през 2019 година и търсите най-изгодните самолетни билети до Лондон от България, то бихме ви посъветвали да обърнете внимание на 3 авиокомпании – Раянеър, Уизеър и Ийзиджет.

Rayanair (Раянеър) извършва полети от София и Пловдив до летище Станстед в британската столица по няколко пъти седмично.

Според сезона, самолетните билети до Лондон варират от 12 евро до 250 евро, като най-ниски са в периода октомври-началото на ноември, както и края на януари-края на февруари.

Ако резервирате самолетни билети до Лондон с нискотарифната авиолиния Раянеър, имайте предвид, че често възникват закъснения и отменени полети. В случай, че това се случи и на вас, свържете се AvioClaim – сигурна компания, която ще ви помогне да получите до 600 евро обещетение от отменен или закъснял полет.

Wizzair (Уизеър) е другата нискотарифна авиолония, която осъществява ежедневни полети от София до летище Лутън в Лондон. Билетите варират от 20 евро до 250 евро според сезона и търсенето, като най-високите цени се наблюдават по Коледа заради огромният брой българи, които работят в английската столица и се прибират по празниците.

Ийзиджет (Easyjet) е третата авиокомпания, която бихме препоръчали за евтини самолетни билети до Лондон. Подобно на Раянеър, тази компания почти не усеща кризата, обхванала световната самолетна индустрия, тъй като и двете са предприели политика на тотална икономия (“no frills”).

Полетите на Ийзиджет от София до летище Гетуик, Лондон се извършват в четвъртък, петък и събота.