Калкулатор за обештетување


Зошто луѓето нѐ избираат нас?

Време е да престанеме да веруваме дека откажаните или одложените летови се нешто нормално што се случува низ целиот свет. Да, факт е дека се случува, но тоа не значи дека треба да се помириме со тоа! Нема потреба тивко да ја прифатиме ситуацијата без да се бориме за нашите права!

Ние, тимот на AvioClaim, сме тука за да ви помогнеме за да го добиете обештетувањето што ве следува во неколку лесни чекори.

Каков надоместок да очекувам?

Во случај кога вашиот лет е откажан во рок од две недели пред поаѓањето, откажан поради вина на авиокомпанијата, или сте пристигнале на крајната дестинација со три или повеќе часови доцнење, тогаш имате право на обештетување.

Проверете на каков надоместок имате право со помош на нашиот онлајн калкулатор за обештетување.